Artikler

Få børn til at spise sundt

Det kan være så udfordrende at vænne sit barn til at spise sund og nærende kost. Rigtig mange børn bryder sig ikke om grøntsager og rugbrød. Læs her, hvor du kan få de helt rette madkasser, dit barn vil holde af. Måske er det et skridt på vejen til, at de lærer at spise den sunde frokost med større glæde.

Problemer med at få børn til at spise sundt

Det er i de første barndomsår, man allerede indlære nogle helt grundlæggende vaner og normer som barn. Det kan være farligt at slække på regler og give for meget lov til usund frem for sund kost hos børn. Det kan resultere i, at de skaber sig og protestere imod at spise grønt og groft eksempelvis. Sådan er det i mange tilfælde. Det handler om at have tålmodigheden i processen. Hav energien og overskuddet til at stå imod, når de vil forsøge at snyde sig udenom de sunde sager.

Konkrete tips til børns madkasser

Et konkret tip kan faktisk være at tage børnene lidt med i køkkenet. Når de selv har skåret noget frugt eller hjulpet lidt til med en sund ret, så vil de helt sikker have mere mod og lysten til at spise, hvad der føles som ens eget værk.

Et andet trick er at være mere kreative med madkasserne til børn. Eventuelt et spyd med forskellige grøntsager eller rugbrødsstykker, der er skåret ud som en form for hjerte eller en anden form, kan være et hit i børns madkasser. Klik endelig ind på https://loukrudt.dk/madkasser/ og find et kæmpe udvalg af madkasser. Madkasser med rum, madkasser i stål og ikke mindst madkasser med et fint kreativt touch, både børn og voksne kan nyde. For ikke at glemme de seje, mere rå madkasser, mange både drenge, piger og voksne vil holde af.

You may also like...