Jeg sad i skolen. Det var virkelig kedeligt. Vi havde matematik. Jeg kunne slet ikke lide skole. Jeg var også virkelig træt i dag. Jeg havde sent fri. Jeg havde først fri 16. Det var en af de hårdeste dage. Jeg ville bare gerne hjem og slappe af. Men heldigvis skulle jeg noget hyggeligt efter skole. Jeg skulle ud at køre med min kørelærer. Det glædet jeg mig virkelig til. Jeg elskede at køre bil og kunne bare ikke vente til næste gang jeg skulle ud og køre. Men lige nu sad jeg bare i skolen og kedeligt mig virkelig meget. Klokken blev så endelig 16. Jeg tog hen til min køreskole i Vanløse. Det er virkelig god og jeg er virkelig glad for at jeg valgte og starte på den. Den hedder topgear-trafik.dk. Jeg mødes med min kørelærer derhenne. Vi tog hurtigt ud at køre. Jeg elskede det. Jeg var allerede blevet meget bedre end sidst. Det sagde min kørelærer også at jeg var. Jeg følte hurtigt at jeg blev meget bedre og bedre for hver gang jeg kom ud og køre. Vi sluttede så, og jeg skulle ud igen at køre i morgen. Det glædet jeg mig allerede virkelig til. Jeg elskede bare at køre. Jeg tog så hjem og fortalte det til min familie. Da det blev sent, sov jeg så. Det blev så næste dag, og jeg skulle i skole. I dag havde jeg heldigvis ikke lige så sent fri som i går. Jeg havde fri 14 i dag. Men det var stadig kedeligt i skolen. Jeg glædet mig bare til at kunne komme ud at køre efter skole. Da jeg så endelig fik fri, tog jeg hen for at mødes med min kørelærer. Jeg kørte også godt i dag, og var igen blevet meget bedre.

You may also like...