Artikler

Kan healing hjælpe hvis man er syg?

Dette spørgsmål kan være svært at svare på, og der er for så vidt ej heller videnskabelig evidens for det, for healing kan være svært at “måle” med de maskiner vi har nu til dags. Derfor kan man rent lægevidenskabeligt ikke påstå dette. Men der er flere der mener at healing hjælper dem, men det må altså være et skøn der er op til den enkelte, og måske man har egne erfaringer, der har overbevist en om det modsatte. I denne artikel fokuserer vi mere på, hvordan healing kan være et redskab for nogle til at påvirke sig selv i en sundere retning – i hvert fald ud fra det, man ser føler og mærker. Men husk, at uanset hvad, så bør du altså kontakte din lokale sundhedsfaglige person hvis du er syg. De kan rådgive dig professionelt.

Er healing noget, du kan dyrke selv?

Healing kan defineres på mange forskellige måder, og nogle vil mene, at det bestemt er noget, du kan formå at dyrke på egen hånd. Healing er = balance i kroppen. Nogle mener fx, at mindfulness er en form for healing, hvor man kan påvirke hjernen positivt til at skabe positive forbindelser. Her er man begyndt at undersøge grundigt, hvordan hjernen netop kan påvirkes af det, og det er et spændende område at gøre sig klogere på. Mindfulness kan på denne måde fungere som et redskab, man kan anvende i hverdagen – ikke mindst for at kunne få følelsen og oplevelsen af at slappe mere af i kroppen. Og det er godt og sundt i forhold til den stressende hverdag, og det stressende samfund, vi efterhånden har skabt for os selv.

Sådan foregår healing hos en healer

Du kan også prøve at opsøge en healer, som vil hjælpe dig med healingen. Her vil du blive mødt i øjenhøjde, hvor I sammen sætter jer ind i din konkrete situation. Det kan være, at du føler eller oplever, at du har brug for noget bestemt, og at I fokuserer på konkrete områder. Dette foregår under den indledende samtale. Når selve healingen foregår, så ligger du ned, hvorefter healeren lægger hænderne forskellige steder på din krop. Formålet er, at kroppens naturlige energier genskabes og balanceres. Under healingen anvendes typisk også sten og krystaller.

Kender du nogen, der har prøvet healing?

Hvis man aldrig har prøvet det før, kan det godt virke abstrakt. Det er derfor også vigtigt, når man går ind til det, at man forholder sig åben, nysgerrig og modtagende. Hvis man har en masse forbehold, og i forvejen er skeptisk og ikke rigtigt tror på det, vil ens indstilling være så betydningsfuld, at den kan påvirke oplevelsen helt fundamentalt, og så får man intet ud af det. Prøv derfor at slap af i det og vær åben og nysgerrig på, hvad der skal foregå. Måske du kender andre der har prøvet healing. Du kan spørge disse personer, hvad de oplevede, og hvad de syntes om selve oplevelsen og den efterfølgende effekt. Det kan være en enormt god måde at få et indblik i denne verden, der udefra, når man ikke ved så meget om den, godt kan virke meget abstrakt og diffus at forholde sig til.

You may also like...