Artikler

Økologisk sengetøj reducerer mængden af sprøjtemidler

Der er mange der siger at økologi ikke er godt for miljøet, men det passer skam ikke. Tag et produkt som fx økologisk sengetøj, som netop stammer fra den økologiske bomuld. Her har vi et godt eksempel på et stykke stort tekstil, som er lavet helt uden brug af sprøjtemidler. I den konventionelle produktion, sprøjter man med masser af, sorry to say, giftige sprøjtemidler. Disse havner alle mulige steder, som ikke er hensigtsmæssige, overhovedet. Et af disse steder er i grundvandet. Jeg kommer ikke så dybt ind på her, hvad det har af utallige bøvlede konsekvenser, men en hurtig Google søgning på emnet, vil få dig i mål. Det er der masser der har skrevet om før mig. 

Så er du ny i økologien og ønsker at udforske hvad der findes derude af specielt lækre sager, uden de giftige og konsekvens fyldt sprøjtemidler, så tag et smut forbi GreenTown Online Markedsplads, hvor du finder alverdens forskellige økologiske produkter. 

Ud over den økologiske afdeling, finder du også produkter som er gået gennem nåleøjet og landet på markedspladsen via kriterierne, reduceret forurenende stof, hvilket økologien også lander i, ressourcebesparelse, Certificering, og genanvendes og upcycling. Alle 5 kriterier er musthaves på markedspladsen. Det vil sige at alle produkterne på markedspladsen som et minimum lever op til et af disse. 

Så er der bonus kriterierne, som lyder: Holdbarhed, lokalt produceret, signalværdi, vegansk og det sidste kan jeg simpelthen ikke lige huske her på stående fod, men hop derind og check det ud. Det er et skide godt sted at handle miljøvenligt.

You may also like...