Artikler

Tre råd til at peppe hjemmekontoret op

Vi er i skrivende stund ude af nedlukning nummer to som resultat af coronakrisen, og det har fået mange boligejere til at overveje den nuværende stand af hjemmekontoret hjemme i det lille hjem. De mange timer, som vi har brugt på at sidde til Teams møder, arbejdet i excel-ark og svaret mails, har givet mange af os smerter i ryggen og generel gjort os mindre produktive. Så det er måske tid til at peppe hjemmekontoret op. Men hvordan gør man det? Du får nogle tips i følgende indlæg.

Overvej ny tapet og dekoration af hjemmekontoret

Vi har gennem nedlukningen brugt mange timer i hjemmekontoret, og derfor er det naturligvis vigtigt, at hjemmekontoret er visuelt stimulerende. Hvis den nuværende dekoration af hjemmekontoret ser lidt skrantet ud, kan det måske være værd at investere i en ny dekoration eller tapet af hjemmekontoret. Det er en nem og relativt billig forbedring af hjemmekontoret.

Invester i en ordentlig kontorstol

En undersøgelse viste for et par år siden, at den gennemsnitlige dansker bruger mere tid i en kontorstol end at sove i sengen. Taget i betragtning hvor mange penge vi gennemsnitligt bruger på en ny seng, er det bemærkelsesværdigt, hvor få penge der bliver brugt på kontorstole. Hvis du vil gøre noget godt for din ryg, lænd og produktivitet i øvrigt, kan det være værd at investere i en ny kontorstol. Kontorstolen bør være ergonomisk og med mange indstillingsmuligheder. Du kan læse mere i artiklen på Primabolig.dk.

Ny computerskærm, tastatur og mus

De fleste af os bruger bærbare computere som arbejdscomputer. Det er som udgangspunkt praktisk i de perioder, hvor man pendler mellem arbejde og hjemmekontoret. Men det kan også være belastende at sidde og arbejde på en lille bærbar computers skærm og uergonomisk tastatur og mus. Derfor er det værd at overveje at investere i en ny computerskærm, tastatur og mus, som du kan tilslutte din bærbare arbejdscomputer til.

You may also like...