Artikler

Biografturen der gik fra den bedste tur til den dårligste

Mig og mine veninder sad i biografen. Vi havde lige været inde og se den nye Marvel film. Den var ekstrem god. Vi ser normalt ikke superhelte film, men der var så mange der snakkede om den her at vi bare blev nødt til at se den. Efter filmen var klokken omkring 23:40. Det var sent, og det var tid til at vi tog på vej hjem af. Jeg boede heldigvis ikke så langt fra biografen. Cirka 15 minutter væk med bussen. Jeg fulgtes med min veninde. Vi bor tæt på hindanen. Vi sad ellers bare og hyggesnakkede i bussen. Vi snakkede om at tage i biografen igen sammen en anden dag. Det var så hyggeligt. Der var ikke længe til at vi skulle stå af, af bussen. Vi var hjemme om 5 minutter cirka. På vejen hjem ser vi også en af vores andre veninder i bussen. Hun kom så hen til os, hvor vi også fik snakket med hende. Vi fortalte hende om den gode Marvel film vi lige havde været inde og se, og overvejet at tage ind snart igen, og se en ny film. Det ville hun også gerne med til. Så vi aftalte at finde en dag hvor vi alle kunne tage sammen ind, og se ind film sammen. Da vi ankom til vores stop, stiger jeg så ud af bussen. Idet jeg gør det sker det mest uheldige. Min nye iPhone 11 ryger ud af min lomme. Den smadrer lige ned i asfalten. Min veninde sagde at jeg bare i morgen skulle tage ned til fixphone.dk, og få min skærm skiftet der. Det gjorde jeg så. Det fik det gjort virkeligt hurtigt, og de var virkelig søde. Jeg glad for at jeg hurtigt fik min telefon igen.

You may also like...