Rygning er hovedårsagen til kræft og hvert år skyld i over 13000 dødsfald af bl.a lungekræft og 15 andre kræftformer. Det er ikke kun kræft rygning har en negativ effekt på, også andre livsstilssygdomme så som hjerte-kar sygdomme, blodpropper og mange andre lidelser. Der er over 7000 forskellige stoffer i tobak og flere hundrede af dem er giftige. Foruden at skade sig selv med den giftige røg, udsætter man også andre for passiv rygning. 

 

Der kan være mange grunde til et rygestop, alt fra økonomi til helbreddet. Ryger man en pakke om dagen, ryger man for omkring 20.000 kr. om året, og et rygestop med hypnose koster kun 1.900 kr.

Derfor er der mange grunde til at stoppe med rygning, alt fra økonomi til helbreddet. Ryger man en pakke om dagen, ryger man for omkring 20.000 kr. om året, og et rygestop med hypnose koster kun 1.900 kr. Du kan allerede efter et par dage uden røg, mærke en forskel i lugt og smagsoplevelsen, og risikoen for blodpropper falder også på ganske få dage. Efter et par uger, forbedres kredsløbet og ens lungefunktion øges. Inden der er gået et år, er risikoen for hjertekarsygdomme halveret samt risikoen for blodpropper er på samme niveau som en ikke-ryger. -ens livskvalitet øges under hele processen, og dette kan mærkes både fysisk og psykisk. 

Hypnoseterapi i Vejle 

Der kan hypnose være en stor hjælp. J-hypnose har udviklet et rygestop, fordelt over to behandlinger og en lydfil til hjemmebrug. Med i rygestop-behandlingen, er der, foruden de to behandlinger, de konsultationer, som er nødvendige, også efter et halvt år, og ryge-trængen kommer igen. 

 

Hypnose i Vejle foregår ved J-HYPNOSE og har klinik i det centrale Vejle, under 5 minutter fra banegården og med mulighed for at parkere lige ved døren. Klinikken ligger i en hyggelig gammel ejendom i rolige omgivelser. Her finder du frihed og mod på livet, og efterlader cigaretterne på hylden. 

You may also like...