Artikler

Dette skal du gøre, hvis du hurtigst muligt vil finde rav

Jagten på rav er sat ind, og der er efterhånden mange, der går ture på stranden, som muligvis kan falde over det stykke rav, som du rigtigt gerne vil finde før dem. Du kan følge et par gode tips og tricks til, hvordan du kan øge dine chancer markant for at finde rav på stranden. Der er nemlig nogle ting, du kan gøre brug af, så du bliver den, der finder rav – måske lige foran næsen på andre ravjægere.

Tag en del af stranden ad gangen – og gå langsomt frem

Du skal gå langsomt frem, når du går rundt på stranden og leder efter rav. Det nytter ikke noget at scanne hurtigt og gå i et raskt tempo. Du kan med fordel inddele stranden i zoner inde i hovedet ad én gange én meter. Her skal du grundigt undersøge zonen, inden du bevæger dig videre. Det er dette, der kan ende med at blive forskellen på, om du netop falder om et stykke rav, eller om du ender med at gå direkte forbi det.

Brug praktisk og smart tilbehør, som ikke alle andre har adgang til

Du kan også anvende praktisk og smart tilbehør, der øger dine chancer gevaldigt. Her kan du fx anvende en Ultra Boost Ravlygte. Ja, du læste helt rigtigt – en ravlygte! Og den gør lige præcis det, du tænker. Den kan lyse rav op, hvis du lyser med den. Det er altså bare med at gå rundt og lyse i strandkanten. Bemærk dog, at det kan være, at det er nødvendigt med et par briller, du skal have på, så du netop har mulighed for at se forskellen i responsen, hvis du er så heldig at ende med at lyse på et stykke rav.

You may also like...