Artikler

Dette saunatæppe gav mig bedre hud, forbedrede min søvn og reducerede min stress

Hvad er fordelene ved at bruge et saunatæppe fra NordicHigh?

Som en, der mangler meget aktive svedkirtler, er dette den perfekte måde at optimere min træning på, og eksperter støtter det. “Sveden tjener en fysiologisk funktion for at hjælpe kroppen med at opretholde sin kernetemperatur,” forklarer Joshua Zeichner, M.D., en New York City-baseret bord-certificeret hudlæge. “Vi sveder som reaktion på fysiske aktiviteter, som træning og følelsesmæssig stress.”

 

Men sveden fjerner ikke giftstoffer fra huden, så forvent ikke, at ekstrem varme hjælper dig med det. “I modsætning til populær tro, er de eneste to afgiftende organer i kroppen leveren og nyrerne,” siger Dr. Zeichner. “Mens sved kan hjælpe med at rense huden for snavs, olie, makeup og andre partikler, der samler sig på huden og i porerne, er det en misvisende betegnelse, at de tilbyder afgiftende fordele.”

 

Det er derfor, at NordicHigh infrarøde saunatæppe i stedet hævder at forbedre cirkulationen, fremskynde muskelrestitution, booste glødende hud, hjælpe brugerne med at opnå bedre søvn, reducere brugerstress, frigive kroppens glade kemikalier, reducere inflammation og hjælpe med at opbygge et stærkere immunsystem— alt det, jeg har oplevet, siden jeg tilføjede det til min rutine to gange dagligt. Jeg er en af ​​dem, der har besluttet aldrig at træde foden ind i et andet offentligt fitnesscenter efter pandemi, så i stedet har jeg valgt at træne hjemme, og dette tæppe har størknet sin plads som min saunaerstatning efter træning.

 

Er der nogle ulemper ved at bruge et saunatæppe?

Selvom jeg absolut elsker det, er tæppet ikke nødvendigvis for alle. “Hvis du har følsom hud, rosacea eller eksem, kan saunaer være irriterende eller føre til blusser,” advarer Hadley King, M.D., en bestyrelsescertificeret hudlæge. “De varme temperaturer kan bidrage til rødmen, udvidede blodkar og en rosacea-opblussen. Desuden kan svedtendens forværre eksem for nogle mennesker, og med følsom hud kan saltindholdet i sved virke irriterende. Der er også svedudslæt – eller miliaria – der er specifikt forårsaget af sved og okklusion af svedkanaler.” Så hvis du har nogen af ​​disse tilstande, skal du rådføre dig med din hudlæge om at bruge et saunatæppe, før du taber 3749.

You may also like...