Artikler

Det nye der ventede mig

Da jeg gik i skole, var der altid noget, der tiltrak min nysgerrighed uden for klasseværelset. Jeg var en pige med eventyrlyst og en ukuelig trang til at udforske verden omkring mig. En dag, da jeg gik hjem fra skole, og tænkte på at tage et jagttegn kursus i nærheden af byen.  

Jagttegn var måske ikke noget, man så mange piger gøre, men det betød ikke noget for mig. Jeg valgte at tilmelde mig hos jagttegnkurser.dk. Jeg kunne næsten allerede mærke spændingen ved at lære om jagt, naturen og alle de færdigheder, det ville kræve. Jeg glædet mig så meget. Det jeg elskede var, at det var muligt at tage weekend kurser, som passede perfekt til min travle uge. 

Den første dag på kurset var jeg nervøs, men min beslutsomhed drev mig fremad. Jeg mødte en masse søde mennesker derhenne, og det var bare så hyggeligt.  

Ud over den teoretiske undervisning, var der også praktiske øvelser. Vi skulle lære at håndtere våben, forstå dyrevelfærd og udvikle vores færdigheder i at spore og identificere forskellige dyrespor. Jeg gik fuldt ind i hver eneste opgave, og med tiden begyndte mine kammerater at respektere min dedikation. 

Mens jeg deltog i kurset, opdagede jeg mere end blot jagtteknikker. Jeg opdagede, hvor meget jeg elskede naturen og dens skønhed. Jeg lærte at forstå dyrenes livscyklus og respektere den balance, der eksisterer i naturen. At tage jagttegn kurset lærte mig ikke kun om jagt, men også om mig selv. 

Efter flere uger med hårdt arbejde og dedikation bestod jeg jagttegn eksamen med flyvende farver. Jeg havde overvundet tvivl, fordomme og mine egne indre begrænsninger. Jeg var stolt af mig selv og følte mig mere selvsikker end nogensinde før. Jeg var så glad for at have taget et jagttegnkursus, og glædet mig til hvilke eventyr der ventede mig. Jeg var så spændt. 

You may also like...