Artikler

Hvordan får du en effektiv træning med et power tower?

Mangler du noget nyt at træne med? Et power tower er blevet et populært træningsredskab, som folk både træner med i fitnesscentrene og derhjemme. Med et power tower er du garanteret en effektiv træning, der giver resultater. Med dette træningsudstyr får du aktiveret dine muskler, og du holder på den måde din krop i gang. Hvis ikke du allerede kender til træningsredskabet, kan du læse med her.

Hvad er et power tower?

Hvis ikke at der ringer en klokke, når du læser ordet, power tower, kan det skyldes, at du normalt kender dette træningsudstyr under navnet “en pull up station.” Dette navn stammer fra redskabets pull up bars. Med et power tower kan du dermed lave mange forskellige øvelser, der varierer i sværhedsgrad og niveau. Det er dermed også muligt at lave mindre krævende øvelser, hvis man eksempelvis er nybegynder.

Det der kendetegner et power tower er, at det er et multifunktionelt træningsredskab. Dette træningsredskab er lavet af en vandret stang og to parallelle stænger. Disse kan desuden tage ekstra vægt på, da man kan montere forskellige håndvægte alt afhængigt af, hvor mange ekstra kilo man ønsker. Dette er en ideel løsning, hvis man vil lave de klassiske pull-ups.

Hvilke øvelser laver man typisk med et power tower?

Foruden de klassiske pull-ups, som mange bruger et power tower til, kan du også lave øvelsen, der hedder “dips.” Denne øvelse er populær, og denne kan desuden suppleres med et bælte. I dette bælte kan du hænge vægtskiver afhængigt af, hvor tungt du ønsker, at det skal være. Gradvist kan du øve belastningen og dermed også forøge din styrke i dine muskler. Gå forsigtigt frem og mærk efter i din krop.

Takket være multifunktionerne er et power tower både et ideelt redskab til styrketræningen og til at holde formen ved lige helt generelt. 

Hvilket power tower skal jeg købe?

Udvalget af power towers er stort. Du får en masse søgeresultater præsenteret ved en simpel online søgning. Det der er værd at anbefale er, at du undersøger de forskellige power towers ud fra, hvilke der har vundet priser. Det kan eksempelvis være priser for “bedst i test.” Derudover kan du med fordel fastlægge et budget på forhånd. Når du ved, hvad du cirka vil give for et power tower, kan du hurtigt og enkelt frasortere alle de power towers, der overstiger dit maksimale budget. 

Udvalget er heldigvis stort, og der findes forskellige power towers til forskellige priser.

God træningsfornøjelse med dit nye power tower!

You may also like...