Artikler

Parterapi der giver plads til det åbne forhold

Parterapi der giver plads til det åbne forhold

En del par i København overvejer at bevæge sig over i et åbent parforhold. Problemet er dog ofte, at der følger en del usikkerhed, utryghed og jalousi med i konstellationen. Her kan det være en stor fordel at bruge en parterapeut, da det er meget vigtigt at forholdskontrakten er meget transparent og med gensidig overenskomst.

Når I ønsker at prøve at have et åbent forhold, så kontakt en parterapeut i København til at guide jeg igennem de værste kærlighedsfælder.

Der er mange måder at gøre det på, og mange sten der skal vendes før at den forholdsoverenskomst er helt landet. Her er det en god ide at få noget professionel hjæp, der kan hjælpe med at afklare om, I nu også begge ønsker denne konstellation og at I nu også er virkelig klar til at springe ud det åbne forhold.

Alt for ofte oplever man, at der er særligt den ene part i relationen, der ønsker det åbne forhold, og hvor den anden så med i det af angst for at miste sin partner. Men det er en usund måde at gå ind i det åbne forhold, og vil tit og ofte medføre jalousi, utryghed og usikkerhed.

Og et er at man kan finde det meget grænseoverskridende, når partneren begynder at være opsøgende på andre partnere, noget andet er, når man selv skal ud og være opsøgende.

Måske er man slet ikke så klar til det, som man først troede. Og hvad gør man så, når man jo har lavet en forholdsoverenskomst?

Der skal med andre ord være plads til fortrydelsesret, for ellers har parforholdet pludselig kurs mod et totalforlis, og det var jo ikke lige meningen i første omgang, da man kastede sig ud i det åbne forhold. Så lyt efter jer selv, og lad dig ikke presse ud i noget, som du kan mærke ikke føles trygt og godt.

You may also like...