Artikler

Guide til at købe et nyt spisebord

Der er mange gode grunde til at købe et nyt spisebord og nogle af dem kan være mere oplagte end andre. Måske er du flyttet hjemmefra eller måske ønsker du blot at opgradere din spisestue ved at anskaffe dig et nyt spisebord. Uanset hvor din motivation kommer fra, så er der et væld af gode, flotte og smukke spiseborde ude på markedet, som du kan vælge mellem. Vi har lavet denne lille guide til at hjælpe dig på vej til 7 af de mest populære kategorier. Du skal naturligvis også tage højde for dine egne præferencer, dit hjem, din indretning og muligvis også de forbedringer, som du ønsker at opnå, ved at anskaffe dig et nyt spisebord.

 1. Rundt spisebord:
  Runde spiseborde er perfekte til mindre spisestuer eller til at stå ude i køkkenet, da de generelt set fylder mindre og derfor optager mindre plads i rummet. Et mere klassisk stort, firkantet eller rektangulært spisebord kan hurtigt blive lidt for voldsomt i mange rum. Dertil skaber de runde spiseborde også en anden type af hyggelig atmosfære og så er de ideelle til at samle familien omkring, på en måde hvor man kan kigge hinanden i øjnene under middagen. Living & More sælger mange forskellige runde spiseborde.

 2. Ovalt spisebord:
  Et ovalt spisebord kan på mange måder forveksles med et rundt spisebord, men forskellen ligger i at det ovale spisebord er lidt længere og herved ikke klassisk rundt. Derfor giver det også mere plads til at sidde omkring og passer måske lidt bedre ind i et aflangt rum. Det giver også en god plads i midten til at plaere maden eller en dekoration.

 3. Udtræksbord:
  Hvis du ikke har så meget plads og du gerne vil have, at der kan sidde flere mennesker ved dit spisebord, så er et udtræksbord en praktisk løsning. Konceptet af et udtræksbord er, at det kan gøres større når behovet er der, for eksempel ved specielle lejligheder. Bordet kan udvides ved hjælp af en eller flere tillægsplader. Når gæsterne så er taget hjem, så kan du klappe bordet sammen igen og få pladsen tilbage.

 4. Hvidt spisebord:
  Living & More laver mange hvide spiseborde og lige præcis hvide spiseborde kan give en frisk og moderne følelse til din spisestue, da det nemt kan kombineres med forskellige moderne stole, dekorationer eller blomster. Vi nævner et Living & More spisebord, da de laver nogle rigtig flotte hvide spiseborde.

 5. Sort spisebord:
  Et sort spisebord er på en måde modsætningen til det hvide spisebord og vil give et helt andet stiludtryk og tilføjelse til din spisestue. Det er en elegant og tidløs løsning, som du vil kunne trække i mange forskellige retninger – eksempelvis med farverige stole eller andre elementer. Det mørke spisebord passer godt sammen med andre dybe farver og til sammen vil det kunne få en dramatisk effekt.

 6. Træspisebord:
  Et spisebord i træ er endnu et af de borde som Living & More laver mange af på grund af dets klassiske og naturlige udtryk. Træets naturlige farver og årer skaber en varm og hyggelig atmosfære i spisestuen, hvilket tiltaler mange forskellige mennesker.

 7. Designer spisebord:
  Designer spiseborde kendetegnes ved at de er designet eller produceret af anerkendte brands og designere. De har ofte nogle lidt mere provokerende eller nyskabende udtryk og kan bidrage til at starte en samtale i dit hjem og omkring dine møbler. 

 

Vi håber på, at du finder dit nye spisebord uden for meget besvær og vi kan anbefale et Living & more spisebord som et godt sted at starte.You may also like...