Artikler

Giv en fødselsdagsgave til en du holder af – to bud på den perfekte fødselsdagsgave

Det er den tid på året igen, han/hun har fødselsdag, og du vil gerne give dem den perfekte gave. Men hvad er den perfekte gave egentlig? Det kan være svært at vide, du kunne give dem noget af det, der står på ønskelisten, men du vil på den anden side gerne gøre lidt ekstra ud af det. At finde ud af, hvad det ekstra er ofte udfordringen, men heldigvis har vi et par bud forberedt, så brug dem hvis du har lyst.

Giv en fælles oplevelse, I kan huske tilbage på

En idé som altid er et hit, er at give personen du holder af en oplevelse, som I kan opleve sammen. Tænk på hvad personen godt kan lide at lave i sin fritid, går vedkommende op i madlavning, action eller noget helt tredje, så prøv at dreje oplevelsen i den retning. Det kan også være det skal være helt nede i gear, hvor I egentlig bare skal væk fra den travle hverdag og slappe af. Om det er at tage på ridetur eller en anden oplevelse, som I ikke har prøvet før, er lige meget – bare det er unikt.

Lige meget hvad, så vil de sætte utrolig stor pris på en gave som denne, da de kan se, du har lagt tanker bag den gave du giver. Og så er der bare intet bedre end at have fælles oplevelser, som man sammen kan se tilbage på i fremtiden.

Lav en personlig gave

Hvis du har mod på det, kan du også lave en personlig gave selv. Nogle gange går hverdagene så stærkt forbi, at man ikke får sagt de ting, som man ellers ville sige. Så hvis du har det i dig, kan du skrive et digt eller et brev, hvor du får sagt de ting du vil. Hvis du har et musisk talent gemt i dig, kan du også prøve kræfter med at skrive en sang. Du kender personen bedst selv, så du ved også, hvordan de vil modtage sådan en gave. Men en ting som gælder for langt de fleste er, at de vil elske sådan en gave, netop fordi den ikke kan købes nogle steder for penge.

 

 

 

You may also like...