Artikler

En Donut seng pynter i hjemmet

En Donut hundeseng er også et møbel

Tit og ofte kan det at have en hund være lidt udfordrende når vi snakker hundemøbler. Dog behøver det slet ikke være sådan fordi i dag laver mange producenter rigtig fede møbler til hunden og her er en Donut hundeseng ikke ikke nogen undtagelse.

I gamle dage tænkte man ikke nødvendigvis lige så praktisk hvad indretning angår og en hundeseng var måske en traditionel kurv til hunden hvor der ikke blev vist det store hensyn til indretningen i boligen. Idag er der mere fokus på indretningen og livsstilen og det vil sige at udstyr og møbler til hunden er et helt andet og lækkert design.

En hundeseng der pynter

Idag når du handler en hundeseng er det ikke længere noget der skal gemmes væk. Snarre er det noget man viser frem, til dels fordi det er lækkert at se på og det er også en del af livsstilen at vise sin hund og møblerne frem. Hunden er i den grad en del af familien og der er ikke noget mere hyggeligt end hunden der hygger sig i sin Donut seng ved siden af sofaen.

En bæredygtig hundeseng

Ligeledes har fokus flyttet sig så der i den grad også er fokus på bæredygtighed. Det vil sige at man ikke bare køber den første og bedste hundeseng. Det skal også være den rigtige hundeseng. Det betyer groft sagt at der skal være fokus på bæredygtighed.

Konkret vil det sige at når der handler materialer ind til at producere sådan en hundeseng skal det være de rigtige materialer. Herunder kan du finde et produkt der f.eks indeholder 100 procent genbrugsmaterialer så gør du virkelig samtidig noget for miljøet. Det er i den grad noget der også illustrere din livsstil når du har sådan møbler og udstyr til hunden i dit hjem.

Derfor vil vi altid tilråde at du handler bæredygtigt til hjemme, ikke bare til dig selv men også din hund.

 

 

 

You may also like...