Artikler

Det skal ikke altid være så kedeligt inden under

Hvorfor ikke gøre lidt ekstra ud af det du har på inden under. Du ved aldrig hvad der sker!

At frækt lingeri er et hit hos mænd, kommer vidst ikke længere bag på nogen. Men hvorfor så ikke gå med det hver dag ?

At være lidt ekstra fin inden under, er noget der for mange er forbeholdt de dage de skal i byen. Så tager man den fine kjole på og dertil naturligvis noget lækkert undertøj. Men hvorfor kun gøre det når du skal på bytur ? I hverdagen ville det gøre underværker for forholdet, hvis du er i sådan et. Er du ikke, så ved man jo aldrig hvad dagen kan byde på af frække overraskelser. Dukker der pludselig noget op du ikke kan sige nej til, så er det jo lidt træls at være undervejs i sine sloggy. 

Er du i forhold så husk det og få et bedre sexliv!

Hvis hverdagen er blevet lidt kede og manden går mere op i bilen og hvad alufælge han skal have på. Så er det på tide at trække noget mere i det lækre lingeri. Glem alt om sexlegetøj, for hopper du i de rigtige blonder, så bliver han til en tiger. Der er lavet adskillige undersøgelser på netop dette tema. Hvis du er kommet til at ytre at du ikke er så vild med at tage den slags på. Så kan du risikere at han hurtig bliver typen der siger “det siger mig ikke det store”. Du kan dog være helt sikker på, at det gør det. Mænd elsker frækt lingeri, og du kan ikke tage det på for tit, de bliver nemlig aldrig trætte af det. Det er lidt samme princip som når du skal fodre dem med en steak, der skal lidt krydderi på for at den smager. Det samme gælder ved sexlivet, og lingeri er noget alle mænd ser som krydderi. 

Er du ikke helt så vild med at hoppe i det, så start med et negligé. Når først du oplever hans reaktion, så kommer lysten nok hurtig til at prøve mere. 

You may also like...