Artikler

9 måder at nyde julen på

Julen er en tid på året, hvor alt er munter, glad og munter. Det er den perfekte årstid til at tilbringe sammen med venner og familie, mens man nyder alt det, som denne vidunderlige højtid har at byde på. I dette blogindlæg vil jeg dele 9 måder, hvorpå du kan nyde julen på din egen måde!

  1. Først og fremmest skal du pynte dit hjem til julen. Der er mange måder at gøre dette på! En måde er at have en julekrans på hver dør i dit hus. En anden idé er at sætte julelyskæder på dit hus i dine buser og træer i haven, og endda hænge nisser eller snefnug op indenfor på væggene.
  2. Du kan også tage en familietur, hvor i tager ud og fælder jeres eget juletræ. Når i har fundet det helt perfekt træ, som passer i størrelsen, så skal i hjem og pynte det med julekugler, kræmmerhus og julestjerner.
  3. En anden måde at nyde denne vidunderlige tid på er at bage lækre julesmåkager og kager sammen med familien. Du kan lave peberkager, marcipantoppe eller chokoladekager.
  4. En anden måde at nyde julen på er ved at klæde sig ud i festligt tøj. Du kan gå ud og købe en julesweater, eller du kan lave din egen. Pynt dig selv op med juletøj fra op til tå.
  5. En af de bedste måder at nyde denne tid på året er at synge julesange sammen som familie – de traditionelle julesange synger vi, når vi danser rundt om juletræer, men kan du dem? hvis ikke, så bør du vidst øve dig.
  6. Og glem ikke maden! I julen overspiser vi med søde kager og fed mad. Men husk nu at indkøbe maden i god tid til juleaftenen. På den måde står man ikke et par dage før juleaften og stresser fra butik til butik for at finde en and!
  7. Pynt dit hjem med nyt interiør, det kan være, at de sædvanlige lysestager skal byttes ud med julelysestager, skal puderne i sofaen være røde og hvide, i stedet for grå, så kan du skifte betrækket ud. Du kan også købe noget julesengetøj, så du også kan jule i soverværelset. Hvorfor have kedelige sengetøj på, når man kan skifte det efter højtider og flagdage?
  8. Tag på julemarkedet og spis brændte mandler. Brændte mandler er et stort symbol på, at julen sig nærmer. Og så kan man imens man spiser dem, gå igennem gågaden og nyde julestemningen.

You may also like...