Artikler

Hvorfor kan man opleve at man har en dårlig forbindelse? 

Hvorfor kan man opleve at man har en dårlig forbindelse? 

Der kan være mange årsager til at man ikke føler man har en god forbindelse. Et er at grundet den udvikling der er online kræver de programmer og hjemmesider en bedre forbindelse end hidtil og det kan være nødvendigt at opgradere sin nuværende forbindelse til noget stærkere og noget mere stabilt. Et andet er at du måske har flere enheder, som tilgår dit internet og derfor vil forbindelsen per automatik fordele sig på de forskellige enheder, hvorfor man vil opleve en langsommere forbindelse. Dertil kan din geografiske placering have en indflydelse på hvor stærk din forbindelse er. Det opleves at der en stærkere og hurtigt internet forbindelse desto tættere man nærmer sig byerne.  

Hvad kan man gøre?  
 
Man kan kigge sig omkring efter nye tilbud der er på markedet. Her finder man ofte at der er mange penge at spare samtidig med at man får en bedre forbindelser. Dog er der nogle begrænsninger og man kan derfor kigge på sammenligning sider for at se om du kan få den ene eller den anden forbindelse. Det kan ses på Letfinans.dk eller man kan undersøge om der står noget i ens lejekontrakt, hvis man underlagt sådan en. Der er dog nogle udbydere som forlanger et oprettelsesgebyr, som skal betales en gang. Dog vil man opleve at den månedlige pris herefter er langt billigere, det er værd at se efter når man vælger udbyder. Da hvis man hyppigt skifter internetudbyder, kan være en dyr fornøjelse.  

Hvor meget kan jeg spare hvis jeg skifter? 

Det afhænger meget af hvor meget du giver i dag og om det er samme forbindelse eller bedre, du vælger at opgradere til. Det ses at man kan få en billigere internetforbindelse selv om at man vælger at opgradere sit abonnement. Man skal dog være opmærksom på hvilken type af internet man signer sig op til. Da der er en markant forskel på fiber og bredbånd. Fiber er væsentlig mere stabil, hvor bredbånd kan svinge mere i forbindelsen. Det skyldes at fiber går igennem et andet kabel end bredbånd og det kan trække mere hastighed ud til og at det er af nyere generation end bredbånd. 

You may also like...