Artikler

Stop snorken nemt og hurtigt

Snorken kan være noget af det, der sætter et parforhold på prøve. Hvis din partner ikke kan få en ordentlig nats søvn, fordi du snorker, kan det lede til uenigheder og udmattelse. Samtidig kan snorken også påvirke din egen søvnkvalitet.

Der er heldigvis råd at finde. Stop snorken ved hjælp af ét af de følgende tre råd.

Stop snorken med næseventiler

Næseventiler er ligesom ørepropper, bare til næsen. Ventilerne sørger for, du stadig kan trække vejret, men på en anden måde, som mindsker din snorken.

Du kan få anti-snorke næseventiler for kun 100,- kroner på sider som stopsnorken.nu, og det er et godt, billigt sted at starte. Hvis der ikke skal mere til for at løse dit problem, er du én af de heldige!

Det kan kræve lidt tilvendelse at bruge næseventiler, men det vil være det hele værd. De små propper sidder sammen, så de ikke kan forsvinde ind i næsen, og kan nemt tages ud, hvis der er behov for det. Stop snorken billigt og nemt, så du kan få bedre søvn i dag. Så slipper din partner også for ørepropper, og måske vil din krop vænne sig til ikke at snorke, så du ikke længere skal bruge ventilerne!

Stop snorken med en bideskinne

Du har garanteret set bideskinner i film og serier, hvor de bruges som visuel humor eller jokes. Men virkelige bideskinner er typisk gennemsigtige og diskrete, så du og andre ikke vil bemærke dem det mindste!

En bideskinne er endnu en helt ufarlig mulighed, du kan kaste dig ud i. Bideskinner til voksne er mere almindelige, end de fleste tror, og du kan nemt få fat i én for få penge. Du tager skinnen i munden, og så forhindrer den dig i at falde hen i de små stillinger, der forårsager snorken.

Det er ikke alle, der synes, det er så komfortabelt at sove med bideskinne, men du burde slet ikke bemærke den. Ligesom næseventilerne er det et godt sted at starte, hvis du vil se, om du kan stoppe din snorken uden hjælp fra en læge.

Der findes flere ting, du kan bruge mod din snorken, inden du søger mod lægen, fx snorkeplastre.

Lægehjælp

Hvis intet virker, og du stadig snorker derudad, må du søge hjælp hos lægen. Snorken kan forstyrre både din og andres søvn, og det er noget, mange oplever i perioder eller lever med.

Snorken kan være forårsaget af mange forskellige årsager, og det kan sagtens være, du har en fysisk anormalitet, der forstyrrer. Det kan være en skæv næsevæg eller en anden helt naturlig ting, som lægen kan rette på eller hjælpe dig med.

En læge vil ikke give dig sovepiller eller lignende, når du kommer med snorken, men arbejde med dig for at finde ud af, hvad årsagen til problemet er. Kontakt din læge, hvis du synes, du har prøvet alt andet, men stadig ikke kan slippe af med dit problem. Stop snorken sammen med din læge, så du kan hvile trygt og roligt.

You may also like...