Artikler

Med en uddannet massør kan du få hjælp til at håndtere stress

Få hjælp til at håndtere stress med en dygtig massørStress bliver mere og mere udbredt i den brede offentlighed. Stress er nu blevet anerkendt som et folkesundhedsproblem, og at det ikke blot skyldes travlhed på arbejdspladsen, men at det er et langt mere kompliceret og nuanceret problem.

Massage kan gøre underværker ved en stressramt krop

Generelt er stress ikke kun en følelse af at have travlt og være udbrændt, men også en sygdom, der giver fysiske symptomer. Din krop bliver faktisk skadet af konstant stress, som sætter dit system under pres og tager alvorligt skade af dit immun system, dit kredsløb, din fordøjelse og endda dine organers funktioner.

Når din krop og dit sind konstant kører på højtryk uden tid til at hvile, skader det dine nerver, muskler og indre organer og forårsager samtidig inflammatoriske sygdomme i din krop. Når du har fået konstateret stress, skal du igennem en langvarig terapiproces. Og det er ikke kun dit mentale helbred, der er på spil.

Stress har den samme indvirkning på din fysiske krop som på din mentale tilstand, og derfor er det vigtigt at inddrage dit fysiske velbefindende i hele helbredelsesprocessen. Det anbefales, at folk, der lider af stress, får gavn af motion med lav belastning, såsom yoga og naturvandringer, og at de supplerer disse øvelser med regelmæssige kropsbehandlinger.

En regelmæssig massage kan hjælpe kroppen langt hen ad vejen, når det gælder stress. Blodtrykket sænkes, nervesystemet har grund til at holde pause, og blodgennemstrømningen til musklerne forbedres efter en massage. Endorfiner frigives som følge af massage, hvilket har en beroligende virkning på kroppen. Visse typer af organmassage kan også hjælpe på fordøjelsen og afbalancere kroppens energicenter.

Du kan finde flere forskellige typer massage hos Saga Massage i Lyngby. Eksempelvis klassisk fysiurgisk massage, afspændende wellness massage eller bindevævsmassage. Kontakt de dygtige massører via sagamassage.dk og hør mere om hvordan du kan få massage mod stress.

You may also like...